sloot
img_3548img_3577img_3583img_3619

Visgilde Kees Sloot

1 review

Zuid-Holland

Social:

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Tags:

Welkom bij Visgilde Kees Sloot! Hier vindt u alle informatie over onze winkel. Van de lekkerste maaltijden tot en met onze dagverse belegde broodjes. U zult zien dat wij alles in huis hebben om u te laten genieten van echt lekkere vis. Kijkt u eens rustig rond op deze website, heeft u nog vragen? Bel of mail gerust! Wij wensen u een smakelijk bezoek!

In de Visgilde filosofie is kwaliteit meer dan een goed stukje vis. Een prima service is bijvoorbeeld zeker zo belangrijk. Daarom hanteert Visgilde een kwaliteitssysteem welke beantwoordt aan hedendaagse eisen. Dit betekent dat deze meetpunten altijd in orde moeten zijn: hygiëne, versheid, assortiment, kwaliteit, vakmanschap en service.

Uw visspecialist Kees Sloot is tevens voorzitter van de vereniging Visgilde. ‘In deze functie mag ik andere visspecialisten adviseren en winkels keuren. Erg leuk om samen met andere ondernemers de passie en liefde voor het vak te delen en elkaar te inspireren!, aldus Kees Sloot.

Zelfs voor uw hoofdgerecht hoeft u geen uren in de keuken te staan, speciaal voor uw gemak maken wij uw hoofdgerecht ovenklaar! Alles is mogelijk, heeft u zelf een goede ovenschaal, dan kunnen wij het gerecht ook daarin klaarmaken, geheel naar uw eigen wens en precies zoals u dat wilt. Zoals u ziet, alleen nog even in de oven schuiven en u zet een heerlijk hoofdgerecht op tafel. Of heeft u trek in een lekker warm gebakken visje? Bij Visgilde Kees Sloot kunt u prima terecht voor uw warm gebakken vis. Wij bereiden al onze gebakken vis van de beste vissoorten, zo is onze kibbeling van echte kabeljauwfilet, en dat proeft u!

29 juli 2015

Het was weer FEEST!!!!!!!!!!!!!
Hoezo? Zal ik jullie vertellen.
Ten eerste is het altijd feest om voor de toonbank te staan met al dat lekkers. Ten 2de wordt er heel lekker vis gebakken, de haring is toppie en we kunnen ook heerlijk ff zitten. (volgende keer neem ik mijn pantoffeltjes mee!) Ten 3de is wat we hebben meegenomen voor de volgende dag ook weer feest! Heerlijk heerlijk. Ik kan zo nog wel ff doorgaan maar wat wij eigenlijk willen zeggen is, ga zo door en weet dat wij het erg waarderen wat jullie doen in jullie winkel.

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2018 ViswinkelIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden